Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2010
Tom
64
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Mistrz kuchni poleca. Studio Kulinarne Roberta Sowy
artykuł:
HACCP w przedszkolach i żłobkach (I) Stawiamy na dobre praktyki
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Bufety śniadaniowe
(
Grzesinska W.
)
artykuł:
Strona WWW hotelu jako narzędzie sprzedaży (II) Strona bez wpadek - drogą do sukcesu
(
Kowalik A.
)
artykuł:
Pora na karpia. Wartość zywieniowa i sposoby przyrządzania karpi
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Czar kuchennych lektur. Stare książki kucharskie mają wdzięk
(
Adamczewska B.
)
artykuł:
Opłacalna współpraca? Franczyza szansą na wspólny biznes
(
Cabaj-Bonicka J.
)
artykuł:
Moda na wynajem zastawy. Nowy trend gastronomiczny
(
Zatyka M.
)
artykuł:
Smaki ze Wschodu. Paszport kulinarny - kuchnia chińska
(
Serwatowski W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.