Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2011
Tom
10
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Determination of theoretical retention times for peptides analyzed by reversed-phase high-performance liquid chromatography
(
Dziuba J.
,
Minkiewicz P.
,
Mogut D.
)
artykuł:
The effect of rosemary preparations on the microbial quality and TBARS value of model pork batters
(
Hac-Szymanczuk E.
,
Lipinska E.
,
Stasiuk M.
)
artykuł:
The effect of pH, temperature and heating time on inulin chemical stability
(
Glibowski P.
,
Bukowska A.
)
artykuł:
The fermentation dynamics of sheep milk with increased proportion of whey proteins
(
Lasik A.
,
Pikul J.
,
Dankow R.
,
Cais-Sokolinska D.
)
artykuł:
Glycemic index and glycemic load of thirteen year old children whose waist circumference (WC) ≥ 90 percentile dependent on BMI
(
Goluch-Koniuszy Z.
,
Bonczek M.
)
artykuł:
Are young female athletes at risk of amenorrhoea? An analysis of body composition and nutritional and endocrine factors
(
Lagowska K.
,
Jeszka J.
)
artykuł:
Evaluation of the content and the potential bioavailability of iron from fortified with iron and non-fortified food products
(
Suliburska J.
,
Krejpcio Z.
,
Kolaczyk N.
)
artykuł:
Effect of freezing and canning on the content of vitamin C in immature seeds of five cultivars of common bean (Phaseolus vulgaris L.)
(
Slupski J.
)
artykuł:
The effect of water plant extracts addition on the oxidative stability of meat products
(
Wojciak K.
,
Dolatowski Z.
,
Okon A.
)
artykuł:
Cheese yield as affected by some parameters. Review
(
Abd El-Gawad M.
,
Ahmed N.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.