Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2010
|
10
|
Tytuł artykułu
Probiotyki w żywności – aspekt zdrowotny
Autorzy
Nowak D.
Warianty tytułu
EN
Probiotics in food – health aspect
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2010
Numer
10
Opis fizyczny
s.22-25,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Nowak D.
Wydział Nauk o Zdrowiu, Katedra i Zakład Żywności i Dietetyki, Uniwersytet Mikołaja Kopernika Collegium Medicum w Bydgoszczy, Bydgoszcz
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-cf7ef22a-61a2-4fda-bba5-a801a6a245dd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.