Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
AgroTrendy
Rocznik
2010
Tom
---
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Polscy piwosze bardziej wybredni
(
Grass M.
)
artykuł:
Broker informacji
(
Pastuszka B.
)
artykuł:
Rynek mięsa
artykuł:
Twój produkt jest wyjątkowy - zasługuje na ochronę. O tym, dlaczego warto chronić wzory przemysłowe rozmawiamy z rzecznikiem patentowym Kancelarii JWP Heleną Gajek
artykuł:
Stoimy mocno na nogach i zbieramy się do biegu. Z Maciejem Dudą - prezesem zarządu Polskiego Koncernu Mięsnego DUDA S.A. - rozmawia...
(
Sojka M.
)
artykuł:
Rynek mleka. Analiza
(
Salacki K.
)
artykuł:
Rynek owoców i warzyw
artykuł:
Dojrzała marka, dojrzała do zmian. Z Anną Telakowiec - Dyrektorem Marketingu marki Wedel - rozmawia...
(
Sojka M.
)
artykuł:
Przyszłość Wspólnej Polityki Rolnej. Czy po 2013 r. polityka rolna będzie nadal wspólną polityką UE? Czy produkcję powinien regulować rynek?
(
Kosior K.
)
artykuł:
Rynek zbóż / oleistych
artykuł:
Smaki Portugalii. Z Tiago Costa - sekretarzem generalnym Polsko-Portugalskiej Izby Handlowej - o specjalnościach kuchni portugalskiej - rozmawia...
(
Bronikowski A.
)
artykuł:
PKM DUDA S.A. dwudziestolatek po przejściach
artykuł:
CRM jako element kapitału strukturalnego w przedsiębiorstwie
(
Borowski P. F.
)
artykuł:
VI Edycja Rankingu Zakładów Mięsnych AgroTrendy 2010. Wyniki i omówienie
(
Mroczek R.
)
artykuł:
Tragedia już nie tylko grecka. Z Henryką Bochniarz - prezydent Polskiej Konfederacji Pracodawców Prywatnych Lewiatan - rozmawia...
(
Sojka M.
)
artykuł:
Dobry czas dla kurczaka. Perspektywy rynku drobiu w Unii Europejskiej
(
Ploplis-Olczak E.
)
artykuł:
Konsumenci kupują oczami. Etykiety dla przemysłu spożywczego
(
Janczak A.
)
artykuł:
Biożywność - innowacyjne, funkcjonalne produkty pochodzenia zwierzęcego
(
Horbanczuk J. O.
)
artykuł:
Zalecenia Komisji Europejskiej dotyczące monitorowania zanieczyszczeń w żywności
(
Kozlowska D.
)
artykuł:
Kondycja branży mięsnej. Raport za 2009 rok
(
Mroczek R.
,
Tereszczuk M.
)
artykuł:
Pochodzenie żywności coraz ważniejsze. Traceability
(
Kodlubanski T.
)
artykuł:
Kryzys pogorszył jakość żywności. Z prof. Stanisławem Kowalczykiem - Głównym Inspektorem Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych - rozmawia...
(
Bronikowski A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.