PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 11 |

Tytuł artykułu

Aflatoksyny w mleku i serach dojrzewających

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

11

Opis fizyczny

s.4-6,fot.

Twórcy

autor
  • Katedra Biotechnologii Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-cc910f9d-4637-49da-bfb7-15f403dfee3f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.