Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2007
|
10
|
2
|
Tytuł artykułu
Effect of enriching model meat products with oils, abundant in polyunsaturated fatty acids on the selected quality parameters
Autorzy
Makala H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
Bologna type sausage
enrichment
essential unsaturated fatty acid
fatty acid
fish oil
food product
linseed oil
meat product
oxidative change
polyunsaturated fatty acid
quality parameter
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2007
Tom
10
Numer
2
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume10/issue2/art-15.html
Twórcy
autor
Makala H.
Meat and Fat Research Institute, Jubilerska 4, 04-190 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-cbdf5ef8-76a3-421c-93f4-a44fa06546ce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.