Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2007
|
10
|
2
|
Tytuł artykułu
Effects of short massaging time and drum speed on texture and structure changes of chicken and turkey breast muscles
Autorzy
Zych A.
,
Lachowicz K.
,
Gajowiecki L.
,
Sobczak M.
,
Zochowska-Kujawska J.
,
Kotowicz M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
breast muscle
chicken
cohesiveness
drum
hardness
massaging
structure
texture
thermal drip
turkey
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2007
Tom
10
Numer
2
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume10/issue2/art-09.html
Twórcy
autor
Zych A.
Department of Meat Technology, Agricultural University of Szczecin, K. Krolewicza St.3, 71-550 Szczecin, Poland
autor
Lachowicz K.
autor
Gajowiecki L.
autor
Sobczak M.
autor
Zochowska-Kujawska J.
autor
Kotowicz M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-c94d9b97-f7c6-436a-a320-45259597747f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.