Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2008
|
60
|
04
|
Tytuł artykułu
Ocena wybranych cech jakościowych mięsa tuczników
Autorzy
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Kondratowicz J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
analiza wynikow
barwa
doswiadczalnictwo
firma PIC
firmy hybrydowe
jakosc
klasyfikacja EUROP
klasyfikacja tusz
masa tuszy
miesien najdluzszy ledzwi
miesnosc
mieso
mieso wieprzowe
ocena jakosci
odczyn miesa
rozbior tuszy
schab
sklad chemiczny
tkanka miesniowa
trzoda chlewna
tusze wieprzowe
wady miesa
wartosc rzezna
wlasciwosci chemiczne
wlasciwosci fizyczne
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2008
Tom
60
Numer
04
Opis fizyczny
s.14-16,tab.
Twórcy
autor
Chwastowska-Siwiecka I.
autor
Kondratowicz J.
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-c1cb11be-ff56-4aa0-b1af-9964e8bae223
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.