PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 11 | 04 |

Tytuł artykułu

Żywność funkcjonalna. Cz.II: Probiotyki

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

11

Numer

04

Opis fizyczny

s.58,60,tab,

Twórcy

autor
  • Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-bffb5cc8-938f-4c71-9d1d-dc39c912a929
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.