Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2009
|
13
|
3[168]
|
Tytuł artykułu
Izotermy sorpcji pary wodnej proszku jabłkowego uzyskanego metodą suszenia pianowego
Autorzy
Gondek E.
,
Jakubczyk E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Moisture sorption isotherms of foam dried apple pulp
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
owoce
jablka
suszenie pianowe
przecier jablkowy
izotermy sorpcji
para wodna
zywnosc w proszku
cechy jakosciowe
EN
fruit
apple
foam drying
apple puree
sorption isotherm
water vapour
powdered food product
qualitative trait
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2009
Tom
13
Numer
3[168]
Opis fizyczny
s.639-649,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gondek E.
Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa
autor
Jakubczyk E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-bb698052-5480-45b8-9723-58522aa2e0be
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.