Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2010
Tom
---
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
ŚWIEŻE MLEKO... Z AUTOMATU - To promocja NOVA POLSKA
artykuł:
Planowanie czasu pracy i kontrola dostępu
(
Miller M.
,
Malecki P.
)
artykuł:
Oczyszczanie ścieków mleczarskich
(
Plichta I.
)
artykuł:
Przygotowanie i ewaluacja koncepcji nowego produktu żywnościowego
(
Zalewski R. I.
)
artykuł:
Badanie możliwości wykorzystania techniki mikrofalowej do efektywnego rozmrażania masła ekstra w warunkach domowych
(
Siemianowski K.
,
Jasinska A.
,
Staniewski B.
,
Pulawski A.
,
Cholostiakow W.
)
artykuł:
Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności (EFSA) potwierdza bezpieczeństwo stosowania natamycyny
artykuł:
Handel zagraniczny produktami mleczarskimi I-IV 2010 r.
(
Salacki K.
)
artykuł:
Wpływ preukwaszania mleka i czasu fermentacji na właściwości skrzepu jogurtowego. Cz.2
(
Zbikowska A.
,
Zbikowski Z.
)
artykuł:
Podsumowanie prac Grupy Ekspertów Wysokiego Szczebla ds. Mleka (Komisji Europejskiej)
(
Fedak M.
)
artykuł:
Strategie wykorzystania środków unijnych przez polskich producentów z branży mleczarskiej. Cz.3. Studia przypadków
(
Bryla P.
)
artykuł:
Wirówki NAGEMA - historia i dzień dzisiejszy Kyffhauser Maschinenfabrik Artern GmbH. Przedsiębiorstwo z tradycją i doświadczeniem
artykuł:
Firma National Starch Food Innovation obniża koszty składników serów
artykuł:
Jubileusz 60-lecia Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej
(
Kurowska A.
)
artykuł:
Najlepsze rozwiązanie do odzysku wody i mleka
(
Wroblewski G.
)
artykuł:
CSR jako sposób zarządzania firmą
(
Siedlikowska A.
)
artykuł:
Nie jesteśmy samotną wyspą
(
Rymanowski P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.