Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2011
|
46
|
01-02
|
Tytuł artykułu
Stabilność przechowalnicza przetworów mięsnych o cechach prozdrowotnych pakowanych w modyfikowanej atmosferze
Autorzy
Galazka-Czarnecka I.
,
Bagnowska A.
,
Krala L.
Warianty tytułu
EN
Storage stability of pro-healty meat products in modified atmosphere
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2011
Tom
46
Numer
01-02
Opis fizyczny
s.62-66,rys.,tab.,wykr.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Galazka-Czarnecka I.
Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Bagnowska A.
autor
Krala L.
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-b837cb4c-c688-489b-bfa7-23ffdfdd52af
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.