Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2009
|
61
|
06
|
Tytuł artykułu
Monitoring temperatur w zakładzie drobiarskim
Autorzy
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Zablotna J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
chlodnictwo
mieso drobiowe
monitoring
pomieszczenia magazynowe
przetwory miesne
technologia chlodnicza
temperatura przechowywania
tunele zamrazalnicze
tuszki drobiowe
utrwalanie zywnosci
warunki przechowywania
zaklady miesne
zamrazanie zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2009
Tom
61
Numer
06
Opis fizyczny
s.14-19,tab.
Twórcy
autor
Chwastowska-Siwiecka I.
autor
Zablotna J.
Bibliografia
Uwagi
PL
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-b4c37e78-6848-4d2f-af8c-3f94e4efee23
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.