Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2010
|
14
|
07-08
|
Tytuł artykułu
Wytłoki jabłkowe jako surowiec do produkcji pieczywa pszennego
Autorzy
Wojciechowicz A.
,
Gil Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
blonnik pokarmowy
dodatki do zywnosci
pieczywo pszenne
wytloki jablkowe
wlokno pokarmowe
przedluzanie trwalosci
jakosc
udzial procentowy
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2010
Tom
14
Numer
07-08
Opis fizyczny
s.62-63,rys.,tab.
Twórcy
autor
Wojciechowicz A.
autor
Gil Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-adbc5b0f-a64d-4990-8c9b-945d79533174
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.