Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
2003
|
17
|
1
|
Tytuł artykułu
Skład kwasów tłuszczowych w mięśniu szynki jako efekt zmiany rodzaju tłuszczu w paszy
Autorzy
Koczanowski J.
,
Migdal W.
,
Borowiec F.
,
Klocek C.
,
Tuz R.
Warianty tytułu
EN
Composition of fatty acids in semimembranosus muscle as an effect of changed type of dietary fat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
trzoda chlewna
zywienie zwierzat
modyfikacja skladu kwasow tluszczowych
mieszanki paszowe
komponenty mieszanek
olej sojowy
smalec wieprzowy
tusze wieprzowe
szynka
tkanka miesniowa
miesien polbloniasty
sklad kwasow tluszczowych
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
Rocznik
2003
Tom
17
Numer
1
Opis fizyczny
s.221-224,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Koczanowski J.
Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Akademia Rolnicza w Krakowie, al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków
autor
Migdal W.
autor
Borowiec F.
autor
Klocek C.
autor
Tuz R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-acc784cf-999e-429a-b6a9-eb0a37161c6d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.