Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
2011
|
09
|
07
|
Tytuł artykułu
Bezpieczeństwo żywności pod szczególnym nadzorem
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bezpieczenstwo zywnosci
higiena zywnosci
nadzor sanitarny
warzywa swieze
zywnosc
infekcja bakteryjna
Escherichia coli
zagrozenia zdrowia
producenci
obowiazki producentow
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2011
Tom
09
Numer
07
Opis fizyczny
s.22,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-a8ee816f-67af-4e6d-af52-a4cffb84b29b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.