Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Horticulturae
2009
|
21
|
2
|
Tytuł artykułu
Prevention of chilling injury in sweet bell pepper stored at 1,5 Celsius degree by heat treatments and individual shrink packaging
Autorzy
Fallik E.
,
Bar-Yosef A.
,
Alkalai-Tuvia S.
,
Aharon Z.
,
Perzelan Y.
,
Ilic Z.
,
Lurie S.
Warianty tytułu
PL
Ograniczanie szkodliwości i uszkodzeń chłodowych owoców papryki słodkiej przechowywanych w 1,5 stopniach Celsjusza poprzez zastosowanie traktowania ciepłem i indywidualnego pakowania w folię kurczliwą
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
prevention
chilling injury
sweet pepper
storage
storage temperature
heat treatment
packaging
quality
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Horticulturae
Rocznik
2009
Tom
21
Numer
2
Opis fizyczny
p.87-97,fig.,ref.
Twórcy
autor
Fallik E.
Department of Postharvest Science of Fresh Produce, ARO - The Volcani Center, P.O. Box 6, Bet Dagan 50250, Israel
autor
Bar-Yosef A.
autor
Alkalai-Tuvia S.
autor
Aharon Z.
autor
Perzelan Y.
autor
Ilic Z.
autor
Lurie S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-a8adee80-df9a-4ca9-a3c4-899c969738ed
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.