Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2008
|
12
|
2[162]
|
Tytuł artykułu
Sorpcja pary wodnej przez mieszaniny proszków spożywczych i ich aglomeratów
Autorzy
Szulc K.
,
Lenart A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Water vapour sorption by food powders mixtures and their agglomerates
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
para wodna
sorpcja
kinetyka adsorpcji
izotermy
aglomeraty
zywnosc suszona
zywnosc w proszku
mieszaniny
stabilnosc przechowalnicza
zawartosc wody
EN
water vapour
sorption
adsorption kinetics
isotherm
agglomerate
dried food
powdered food product
mixture
storage stability
water content
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2008
Tom
12
Numer
2[162]
Opis fizyczny
s.535-542,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szulc K.
Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa
autor
Lenart A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-a7129651-fe04-4692-b796-d7fce6e6c134
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.