Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2008
|
12
|
04
|
Tytuł artykułu
Hydrokoloidy polisacharydowe w przemyśle spożywczym
Autorzy
Krystyjan M.
,
Sikora M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
dodatki do zywnosci
guma ghatti
guma tamaryszkowa
guma tragakant
guma tragakantowa zob.guma tragakant
hydrokoloidy
hydrokoloidy polisacharydowe
konsystencja
pH
stabilnosc
wlasciwosci pseudoplastyczne
lepkosc
surowce roslinne
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2008
Tom
12
Numer
04
Opis fizyczny
s.36-38,fot.
Twórcy
autor
Krystyjan M.
Katedra Technologii Węglowodanów, Akademia Rolnicza w Krakowie, Kraków
autor
Sikora M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-a4a25941-2b1b-4034-a9e5-018184d53786
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.