Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Horticulturae
2006
|
18
|
2
|
Tytuł artykułu
Differences of capsaicinoids content in pericarp and paste of soft-flesh Capsicum spp. fruit
Autorzy
Nowaczyk P.
,
Nowaczyk L.
,
Banach M.
,
Krol I.
Warianty tytułu
PL
Różnice zawartości kapsaicynoidów w perykarpie i przecierze z owoców soft - flesh Capsicum spp.
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
capsaicinoid content
capsaicinoid
pericarp
paste
Capsicum
fruit
high performance liquid chromatography
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Horticulturae
Rocznik
2006
Tom
18
Numer
2
Opis fizyczny
p.99-103,fig.,ref.
Twórcy
autor
Nowaczyk P.
Department of Genetics and Plant Breeding, University of Technology and Life Sciences, Bernardynska 6, 85-029 Bydgoszcz, Poland
autor
Nowaczyk L.
Department of Genetics and Plant Breeding, University of Technology and Life Sciences, Bernardynska 6, 85-029 Bydgoszcz, Poland
autor
Banach M.
University of Technology and Life Sciences, Bernardynska 6, 85-029 Bydgoszcz, Poland
autor
Krol I.
Department of Genetics and Plant Breeding, University of Technology and Life Sciences, Bernardynska 6, 85-029 Bydgoszcz, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-9c9119ac-2788-4fe2-aa6d-1577963f3f91
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.