Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trzoda Chlewna
2006
|
44
|
01
|
Tytuł artykułu
Witamina E jako czynnik stabilizujący jakość mięsa wieprzowego
Autorzy
Pieszka M.
,
Janik A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
tusze wieprzowe
mieso wieprzowe
jakosc
zawartosc tluszczu
sklad kwasow tluszczowych
zawartosc cholesterolu
stabilizacja tluszczow
zywienie zwierzat
pasze
dodatki paszowe
przeciwutleniacze
witamina E
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2006
Tom
44
Numer
01
Opis fizyczny
s.34,36-37,rys.,fot.
Twórcy
autor
Pieszka M.
Instytut Zootechniki w Krakowie, Kraków
autor
Janik A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-9bf15306-964f-49a7-88de-93626868928a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.