Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
2005
|
21
|
Tytuł artykułu
Wartość odżywcza białka mięsa jagniąt owcy pomorskiej oraz jej mieszańców po trykach ras mięsnych
Autorzy
Brzostowski H.
,
Tanski Z.
,
Sowinska J.
,
Antoszkiewicz Z.
Warianty tytułu
EN
Nutritive value of meat protein in purebred (Pomeranian) and crossbred (Pomeranian x Berrichon du Cher or Charollais) lambs
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
owce
owca pomorska
owce miesne
owca berrichon du cher
owca charolaise
krzyzowanie zwierzat
jagnieta
mieszance
genotyp
mieso jagniece
jakosc
zawartosc bialka
bialko
wartosc odzywcza
sklad aminokwasowy
wartosc biologiczna
strawnosc
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
Rocznik
2005
Tom
21
Opis fizyczny
s.99-102,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Brzostowski H.
Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn
autor
Tanski Z.
autor
Sowinska J.
autor
Antoszkiewicz Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-9b82e1a7-c7c0-44cd-b5d3-9149628dd67a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.