Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2011
|
63
|
07
|
Tytuł artykułu
Retrospektywne spojrzenie na kształtowanie jakosci wędlin
Autorzy
Olszewski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo miesa
produkty miesne
wedliny
jakosc produkcji
ocena konsumencka
smakowitosc
dodatki do zywnosci
dodatki naturalne
przyprawy roslinne
dozowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2011
Tom
63
Numer
07
Opis fizyczny
s.22-24,tab.,rys.
Twórcy
autor
Olszewski K.
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-9a24b8c8-17b5-4cf1-bbf9-2ffb07b72fc2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.