Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2010
|
14
|
07-08
|
Tytuł artykułu
Ciasto parzone i puszysty krem, czyli pyszna karpatka
Autorzy
Grygiel K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
ciasta
receptury
ciasto parzone
ciasta karpatka
karpatka zob.ciasta karpatka
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2010
Tom
14
Numer
07-08
Opis fizyczny
s.42,fot.
Twórcy
autor
Grygiel K.
CSM Polska Sp. z o.o.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-97016e75-2213-4ce2-a177-916b164b42fd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.