Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technica Agraria
2008
|
07
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Wybrane techniki zamrażania a zawartość olejków eterycznych w niektórych warzywach przyprawowych
Autorzy
Goral D.
,
Kluza F.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Chosen freezing techniques and etheric oils content in some seasoning vegetables
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
warzywa przyprawowe
olejki eteryczne
zawartosc olejkow eterycznych
czosnek
chrzan
por
seler naciowy
zamrazanie
utrwalanie zywnosci
EN
essential oil
essential oil content
garlic
horseradish
leek
leaf celery
onion
freezing
food preservation
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technica Agraria
Rocznik
2008
Tom
07
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.3-8,rys.,wykr.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Goral D.
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Kluza F.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-936a953e-e6ca-42d8-b219-3b9751747f2a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.