Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2011
|
46
|
01-02
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie metod sorpcyjnych w ocenie wpływu zamrażalniczego przechowywania chleba na świeżość miękiszu
Autorzy
Ocieczek A.
,
Pukszta T.
Warianty tytułu
EN
Use of methods of sorption in the impact assessment on frozen storage bread fresh crumb
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2011
Tom
46
Numer
01-02
Opis fizyczny
s.67-72,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ocieczek A.
Zespół Technologii Żywności i Przechowalnictwa, Katedra Organizacji Usług Turystyczno-Hotelarskich, Akademia Morska w Gdyni, Gdynia
autor
Pukszta T.
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-8c16453f-539b-4a36-aede-6cc463b687c4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.