Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
2002
|
14
|
Tytuł artykułu
Zawartość błonnika pokarmowego całkowitego w częściach jadalnych warzyw
Autorzy
Wierzbicka B.
,
Kuskowska M.
,
Majkowska J.
Warianty tytułu
EN
The content of total dietary fibre in edible parts of vegetables
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
warzywa
gatunki roslin
odmiany roslin
metody uprawy
czesci jadalne
zawartosc suchej masy
zawartosc blonnika pokarmowego
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2002
Numer
14
Opis fizyczny
s.137-143,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wierzbicka B.
Katedra Ogrodnictwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Kuskowska M.
autor
Majkowska J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-8bef6617-f54d-4228-b138-bbc2ac276e30
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.