Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2011
|
09
|
Tytuł artykułu
Kusząca pleśń w kuchni
Autorzy
Drygas A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sery plesniowe
zywienie czlowieka
przyrzadzanie posilkow
potrawy z sera
smakowitosc
kompozycje potraw
kompozycje smakowe
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2011
Numer
09
Opis fizyczny
s.30,fot.
Twórcy
autor
Drygas A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-89cbef66-25c2-4cbb-afb9-e27ed4569021
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.