Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2008
Tom
56
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Powrót do zbóż etnicznych - pieczywo MIX"SPORT" i MIX"FITNESS"
(
Lebiedzinska A.
,
Szczypski J.
,
Zbikowski R.
,
Czaja J.
,
Szefer P.
)
artykuł:
Dobra ekspozycja to krok do sukcesu. Rozmowa z Dominikiem Wochnikiem, właścicielem lodziarni Monte Negro w Częstochowie
artykuł:
Mrożone przekąski
artykuł:
Chleb to podstawa
artykuł:
Nowe prawo konsumenckie
(
Stus M.
)
artykuł:
Słabe mąki
(
Slowik E.
)
artykuł:
Krajowe Forum Piekarstwa i Cukiernictwa branżową płaszczyzną do dyskusji nad usprawnieniem kształcenia w zawodzie piekarz i cukiernik
artykuł:
Herbaciane czary-mary
(
Zawadzka-Ben Dor R.
)
artykuł:
Zaparzanie mąki
(
Slowik E.
)
artykuł:
3 x M
(
Zawadzka Ben-Dor R.
)
artykuł:
Opakowania a środowisko
(
Gasparska R.
)
artykuł:
Śniadanie - może w piekarni?
artykuł:
Od intuicji do trafnych decyzji w zarządzaniu dyspozycjami - krótkie wprowadzenie w kompleksowy obszar przedsiębiorstwa
artykuł:
Składki na ubezpieczenia i zaliczka na podatek od nagród, odpraw, ekwiwalentów i paczek
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Jak należy rozumieć "etykę biznesu"?, (cz.II)
(
Hulas F.
)
artykuł:
Tradycja i nowoczesność. Z wizytą w Piekarni Warmińskiej w Braniewie
(
Szczepaniak J.
)
artykuł:
Trojszyki w piekarni i cukierni oraz ich zwalczanie
(
Ignatowicz S.
)
artykuł:
Darowizna artykułów spożywczych i innych towarów po nowelizacji ustawy o podatku od towarów i usług
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Wartości średnie
(
Mruk H.
,
Mruk J.
)
artykuł:
Technologia odroczonego wypieku pieczywa z zastosowaniem spowalniania fermentacji kęsów ciasta, (cz.I)
(
Kot M.
)
artykuł:
Międzynarodowe Sympozjum Lodowe
(
Polak E.
)
artykuł:
Lodziarnia - wabik
(
Perzynski M.
)
artykuł:
Piekarnia Okruszek w Białymstoku - jak skorzystać z finansowych środków unijnych?
(
Czernecka K.
)
artykuł:
Najważniejsze czynniki wpływające na poziom cen ziarna pszenicy
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Sigep na wskroś czekoladowy
artykuł:
Mechanizacja produkcji sposobem na brak pracowników. Rozmowa z Józefem Faltynem, właścicielem piekarni-cukierni Harnaś w Nowym Sączu
artykuł:
Na sucho i na mokro
(
Zawadzka-Ben Dor R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.