Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Wydziału Nauk Przyrodniczych. Seria B. Prace Komisji Nauk Rolniczych i Biologicznych
2004
|
41[54]
|
Tytuł artykułu
Zmiany dostosowawcze zachodzące w zakładach piekarniczo-cukierniczych powiatu chojnickiego
Autorzy
Sikorska D.
Warianty tytułu
EN
Adjust changes getting in bakery plants in Chojnice
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
adaptacja
dobra praktyka higieniczna
firmy cukiernicze
firmy piekarskie
integracja europejska
jakosc
powiat chojnowski
produkcja zywnosci
przemysl spozywczy
system HACCP
wdrazanie systemu
wyroby cukiernicze
wyroby piekarskie
zaklady produkcyjne
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Wydziału Nauk Przyrodniczych. Seria B. Prace Komisji Nauk Rolniczych i Biologicznych
Rocznik
2004
Tom
41[54]
Opis fizyczny
s.472-481,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sikorska D.
Kujawsko-Pomorska Szkoła Wyższa w Bydgoszczy, Bydgoszcz
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-86227a8d-dd9b-466c-98c3-eb2630e73472
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.