Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
2010
|
14
|
Tytuł artykułu
Wpływ mrożenia na proces dojrzewania odgłowionego i patroszonego śledzia bałtyckiego solonego metodą zalewową
Autorzy
Tokarczyk G.
,
Kolakowski E.
,
Bednarczyk B.
,
Szymczak M.
,
Przybylska S.
,
Walilko A.
,
Lament K.
,
Krzywinski T.
,
Bienkiewicz G.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Effect of freezing on ripening process of headed and gutted Baltic herring (Clupea Harengus, L.) salted in brine
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
sledz baltycki
ryby solone
dojrzewanie ryb
ryby mrozone
ryby swieze
solenie zalewowe
ryby patroszone
ryby odglowione
mrozenie
przetworstwo rybne
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
Rocznik
2010
Tom
14
Opis fizyczny
s.81-106,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Tokarczyk G.
Katedra Technologii Żywności, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, ul.Papieza Pawła VI nr 3, 71-459 Szczecin
autor
Kolakowski E.
autor
Bednarczyk B.
autor
Szymczak M.
autor
Przybylska S.
autor
Walilko A.
autor
Lament K.
autor
Krzywinski T.
autor
Bienkiewicz G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-7ffb735c-d2c1-4a61-a1fa-5be7b128909e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.