Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2008
|
11
|
4
|
Tytuł artykułu
Some physicochemical properties of commercial modified starches irradiated with microwaves
Autorzy
Fortuna T.
,
Przetaczek-Roznowska I.
,
Dyrek K.
,
Bidzinska E.
,
Labanowska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
acetylated starch
free radical
irradiation
microwave
modified starch
native starch
physicochemical property
rheological property
starch
starch paste
starch phosphate
temperature
water solubility
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2008
Tom
11
Numer
4
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume11/issue4/art-20.html
Twórcy
autor
Fortuna T.
Department of Analysis and Food Quality Evaluation, Agricultural University in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
Przetaczek-Roznowska I.
autor
Dyrek K.
autor
Bidzinska E.
autor
Labanowska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-7ad4797a-7759-4c0f-ab6c-9b66368f2177
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.