Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2007
|
11
|
05
|
Tytuł artykułu
Od ziarna do dobrego chleba. Cz.XXI: Chleb jest życiem - życie jest chlebem - cd.
Autorzy
Wybierala A.R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
alginiany
amylazy
bromian potasu
chleb
cystyna
dodatki do zywnosci
dodatki funkcjonalne
dodatki strukturotworcze
emulgatory
enzymy
guma guar
hemicelulazy
karageny
kwas askorbinowy
lipaza
maczka chleba swietojanskiego
maka sojowa
oksydaza glukozowa
pektyny
pieczywo
piekarstwo
proteaza
utleniacze
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2007
Tom
11
Numer
05
Opis fizyczny
s.48,50,rys.,fot.
Twórcy
autor
Wybierala A.R.
BioEnzym SM, Poznań
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-794ae4d2-24e9-4173-944b-a367366ea712
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.