Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wieś i Doradztwo. Pismo Małopolskiego Stowarzyszenia Doradztwa Rolniczego
2004
|
2
|
Tytuł artykułu
Chwasty - zioła jako źródło substancji czynnych wykorzystywanych w kosmetyce i sztuce kulinarnej
Autorzy
Pisulewska E.
,
Puchalska H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Achillea millefolium
Arctium lappa
Armoracia rusticana
babka lancetowata
Bellis perennis
bluszczyk kurdybanek
Centaurea cyanus
chaber blawatek
chrzan pospolity
chwasty
fiolek trojbarwny
Glechoma hederacea
kosmetyka
krwawnik pospolity
lopian wiekszy
mak polny
mniszek lekarski
Papaver rhoeas
Plantago lanceolata
pokrzywa zwyczajna
pola uprawne
stokrotka pospolita
substancje czynne
sztuka kulinarna
Taraxacum officinale
Urtica dioica
Viola tricolor
wlasciwosci pielegnacyjne
ziola
Wydawca
-
Czasopismo
Wieś i Doradztwo. Pismo Małopolskiego Stowarzyszenia Doradztwa Rolniczego
Rocznik
2004
Numer
2
Opis fizyczny
s.34-38,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pisulewska E.
Katedra Szczegółowej Uprawy Roślin, Akademia Rolnicza, Kraków
autor
Puchalska H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-75486213-0cc0-4699-9f29-028e0154e32f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.