Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2008
|
11
|
2[157]
|
Tytuł artykułu
Wpływ nawilżania surowców oraz parametrów procesu ekstruzji na wybrane cechy zbożowych kaszek błyskawicznych
Autorzy
Wojtowicz A
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Influence of raw materials wetting and extrusion-cooking process conditions on selected properties of instant cereal grits
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc wygodna
kaszki
kaszki blyskawiczne
ekstruzja
procesy technologiczne
surowce roslinne
ocena organoleptyczna
nawilzanie
gestosc
EN
convenience food
cereal grit
breakfast cereal
extrusion
technological process
plant raw material
organoleptic assessment
wetting
density
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2008
Tom
11
Numer
2[157]
Opis fizyczny
s.545-556,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wojtowicz A
Katedra Inżynierii Procesowej, Akademia Rolnicza, ul.Doświadczalna 44, 20-236 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-736cfa7e-1377-42ea-a19a-21651ee082d6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.