PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1999 | 45 |

Tytuł artykułu

Wartość odżywcza i technologiczna mięsa indyczek rzeźnych różnego pochodzenia

Warianty tytułu

EN
Nutritive and technological value of meat of slaughter turkeys of various origin

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

45

Opis fizyczny

s.463-469,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Drobiarstwa, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-7235b3e4-b785-4f31-a9d2-2c40cb16eab7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.