Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2008
|
11
|
2
|
Tytuł artykułu
Effects of reducing salt levels on some quality characteristics of turkey meatball
Autorzy
Serdaroglu M.
,
Yildiz-Turp G.
,
Ergezer H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
flavour enhancer
meat industry
meat product
meatball
oxidation
processed meat
reducing salt
salt
sensory evaluation
textural property
turkey [zool.]
turkey meatball
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2008
Tom
11
Numer
2
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume11/issue2/art-26.html
Twórcy
autor
Serdaroglu M.
Food Engineering Department, Ege University, 35100 Bornova, Izmir, Turkey
autor
Yildiz-Turp G.
autor
Ergezer H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-6fd67554-3807-4119-abe2-0760397c1e1b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.