Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2010
Tom
62
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Produkcja galantyn i charakterystyka żelatyn
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Zastosowanie dodatków funkcjonalnych w restrukturyzacji mięsa wołowego
(
Cierach M.
,
Bieck K.
)
artykuł:
Technologia sous vide
(
Tomaszewska M.
)
artykuł:
Preparaty dymu wędzarniczego - większe możliwości
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.