Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2010
|
62
|
03
|
Tytuł artykułu
Proces peklowania w technologii mięsa
Autorzy
Chwastowska-Siwecka I.
,
Kadlubowski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo miesa
technologia miesa
procesy technologiczne
sol kuchenna
peklowanie
historia
metody
urzadzenia mechaniczne
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2010
Tom
62
Numer
03
Opis fizyczny
s.14-18,fot.
Twórcy
autor
Chwastowska-Siwecka I.
autor
Kadlubowski K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-6e9cfc4e-b36c-43b1-b66e-07fcd6e40af4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.