Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2004
|
09
|
3
|
Tytuł artykułu
Pierwiastki w strukturotwórczych komponentach produktów piekarskich
Autorzy
Soral-Smietana M.
,
Wronkowska M.
,
Markiewicz E.
Warianty tytułu
EN
Elements in crumb structure forming components in baking products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bialka glutenowe
dystrybucja pierwiastkow
kompleksy bialkowe
pierwiastki chemiczne
produkty piekarskie
skrobia pszenna
wlasciwosci strukturotworcze
zawartosc pierwiastkow
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2004
Tom
09
Numer
3
Opis fizyczny
s.483-489,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Soral-Smietana M.
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk, Oddział Nauki o Żywności, ul.Tuwima 10, 10-747 Olsztyn
autor
Wronkowska M.
autor
Markiewicz E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-6b17c671-67d5-4e2e-9ed4-5e594a698cd4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.