Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2011
|
44
|
1
|
Tytuł artykułu
Stabilność oksydacyjna tłuszczów jadalnych - konsekwencje zdrowotne
Autorzy
Cichosz G.
,
Czeczot H.
Warianty tytułu
EN
Oxidative stability of edible fats - consequences to human health
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
1
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2011
Tom
44
Numer
1
Opis fizyczny
s.50-60,tab.,bibliogr
Twórcy
autor
Cichosz G.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 7, bl.35, 10-719 Olsztyn-Kortowo
autor
Czeczot H.
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-6a83d654-c583-4e2f-a5e7-408695e978d3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.