Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2008
|
11
|
1[156]
|
Tytuł artykułu
Sorption features of corn and rice crisps
Autorzy
Ruszkowska M.
,
Ocieczek A.
,
Palich P.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Właściwości sorpcyjne chrupek kukurydzianych i ryżowych
Języki publikacji
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
sorption parameter
corn crisp
rice crisp
sorption isotherm
sorption kinetics
surface area
food concentrate
plant food
snack product
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2008
Tom
11
Numer
1[156]
Opis fizyczny
p.183-193,fig.,ref.
Twórcy
autor
Ruszkowska M.
Department of Organization of Tourist and Hotel Services, Maritime Academy, Morska 83, 81-225 Gdynia, Poland
autor
Ocieczek A.
autor
Palich P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-698f2eab-1efa-4f6b-bb8c-865a5d2e5ad2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.