Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Horticulturae
2007
|
19
|
1
|
Tytuł artykułu
Some parameters of antioxidant capacity of red cabbage as related to different forms of nutritive nitrogen
Autorzy
Leja M.
,
Wyzgolik G.
,
Kaminska I.
Warianty tytułu
PL
Wybrane parametry aktywności antyoksydacyjnej czerwonej kapusty w odniesieniu do różnych form zastosowanego azotu nawozowego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
antioxidant capacity
red cabbage
different form
nitrogen fertilization
antioxidant parameter
ascorbic acid
peroxidase
nitrogen fertilizer
hydroxyl radical
lipid peroxidation
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Horticulturae
Rocznik
2007
Tom
19
Numer
1
Opis fizyczny
p.15-23,ref.
Twórcy
autor
Leja M.
Department of Plant Physiology, Faculty of Horticulture, Agricultural University, 29 Listopada 54, 31-425 Krakow, Poland
autor
Wyzgolik G.
autor
Kaminska I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-645904d9-b5d1-48d5-a6c4-ef5012d73c43
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.