Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2010
|
62
|
08
|
Tytuł artykułu
Wędzenie - proces utrwalania a bezpieczeństwo żywności
Autorzy
Kubiak M. S.
,
Borowy T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo miesa
wedliny
technologia produkcji
utrwalanie zywnosci
wedzenie
metody
procesy technologiczne
bezpieczenstwo zywnosci
dym wedzarniczy
metody otrzymywania
substancje niepozadane
weglowodory aromatyczne wielopierscieniowe
zdrowie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2010
Tom
62
Numer
08
Opis fizyczny
s.48-50
Twórcy
autor
Kubiak M. S.
autor
Borowy T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-6010e51d-13b0-4657-8782-d0a7e2432b96
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.