Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wieś i Doradztwo. Pismo Małopolskiego Stowarzyszenia Doradztwa Rolniczego
2005
|
3-4
|
Tytuł artykułu
Podstawy prawidłowego przyrządzania potraw i posiłków
Autorzy
Cieslik E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
pomieszczenia
potrawy
przepisy prawne
przyrzadzanie posilkow
turysci
wymagania sanitarno-higieniczne
zaklady zywienia zbiorowego
zywienie czlowieka
zywnosc
Wydawca
-
Czasopismo
Wieś i Doradztwo. Pismo Małopolskiego Stowarzyszenia Doradztwa Rolniczego
Rocznik
2005
Numer
3-4
Opis fizyczny
s.14-19,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Cieslik E.
Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolnicza, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-5b5fd8f5-be64-4cc0-a56c-27c18edce3fa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.