Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2004
|
72
|
6
|
Tytuł artykułu
Wpływ przechowywania mięsa zajęcy na skład chemiczny oraz udział kwasów tłuszczowych
Autorzy
Drozd L.
,
Krol M.
Warianty tytułu
EN
The effect of the storage of hare meat on its chemical composition and fatty acid content
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zwierzeta dziko zyjace
zajace
mieso zajecze
sklad chemiczny
przechowywanie
dlugosc okresu przechowywania
zawartosc bialka
zawartosc tluszczu
sklad kwasow tluszczowych
zawartosc cholesterolu
zawartosc metali ciezkich
zawartosc skladnikow mineralnych
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2004
Tom
72
Numer
6
Opis fizyczny
s.125-134,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Drozd L.
Katedra Hodowli Amatorskich i Zwierząt Dzikich, Akademia Rolnicza w Lublinie, ul.Akademicka 13, 20-950 Lublin
autor
Krol M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-5a521794-6244-4196-9139-541082bdae8d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.