Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2011
|
65
|
12
|
Tytuł artykułu
Cesarski przysmak. Płetwy rekina na rynku gastronomicznym
Autorzy
Bykowski P.J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
chrzastka z rekina
pletwy
rekiny
rynek gastronomiczny
zupa z pletw rekina
zupa rybna
zywnosc pochodzenia morskiego
asortyment
Chiny
tradycje
przysmaki
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
12
Opis fizyczny
s.10,12,rys.
Twórcy
autor
Bykowski P.J.
Akademia Morska w Gdyni, Gdynia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-52bf4df1-baae-4b41-8588-884ddbaed8fb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.