Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
2003
|
22
|
Tytuł artykułu
Zawartość ergosterolu w mąkach spożywczych
Autorzy
Szwajkowska L.
,
Busko M.
,
Kostecki M.
,
Perkowski J.
Warianty tytułu
EN
Content of ergosterol in flours
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2003
Numer
22
Opis fizyczny
s.101-105,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szwajkowska L.
Katedra Chemii, Akademia Rolnicza im. A. Cieszkowskiego w Poznaniu, Poznań
autor
Busko M.
autor
Kostecki M.
autor
Perkowski J.
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-51a39ed8-d045-46be-b8bd-9e025aa5b182
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.