Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2010
|
14
|
06
|
Tytuł artykułu
Masa bezowa
Autorzy
Grygiel K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
desery
ciasta
bezy
masa bezowa
receptury
ciasto bezowe
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2010
Tom
14
Numer
06
Opis fizyczny
s.34,tab.,fot.
Twórcy
autor
Grygiel K.
CSM Polska Sp. z o.o.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-4fae4b97-0b4a-4757-abc0-4c614686e8cb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.