Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2008
|
11
|
2
|
Tytuł artykułu
Production of dry divercin preparations by spray drying and lyophilization
Autorzy
Dembczynski R.
,
Lubbe P.
,
Bialas W.
,
Sip A.
,
Jankowski T.
,
Grajek W.
,
Marecik R.
,
Cyplik P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
bacteriocin
Carnobacterium divergens
divercin
food product
freeze drying
lactic acid bacteria
Listeria
lyophilization
maltodextrin
spray drying
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2008
Tom
11
Numer
2
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume11/issue2/art-07.html
Twórcy
autor
Dembczynski R.
Department of Biotechnology and Food Microbiology, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 48, 60-627 Poznan, Poland
autor
Lubbe P.
autor
Bialas W.
autor
Sip A.
autor
Jankowski T.
autor
Grajek W.
autor
Marecik R.
autor
Cyplik P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-4d4fbac5-5726-4bc3-87ea-a94194f1ea59
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.